Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Praktisch gebeurt de overdracht van energie aan de hand van specifieke strijkende bewegingen of handoplegging. De energie is op u persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is. Het gaat naar plaatsen waar een blokkade zit en heft deze blokkade op waardoor sommige klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Tijdens het uitvoeren van de massage kan je de werking van de energie voelen door bv. warmte, koude, rillingen, borrelende darmen, moeheid en/of loom gevoel. Dit is echter volstrekt normaal en van voorbijgaande aard. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling zelf.

Wanneer kies je voor een energetische massage?

Een energetische massage is voor iedereen geschikt. Wil je graag een moment van rust, ontspanning of me-time? Of heb je last van mentale of fysieke klachten? Dan kan deze massage jou ondersteunen en zo bepaalde klachten helpen  verminderen. De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van het lichaam. Daarom kan deze massage heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoog sensitieve kinderen en volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven.

Energetische Massage van 90 minuten € 120,00.

Wil jij graag een energetische massage maar ben je niet in de mogelijkheid naar de praktijk te komen? Dan kan ik ook op locatie komen! Informeer naar de mogelijkheden.